Praktisk Adventureuge

AdventureUge i Frankrig

Programmet lægges fra dag til dag, så vi i løbet af ugen når alle aktiviteter igennem og ud fra hvad deltagerne ønsker og vejret.
Som udgangspunkt vil der være flere dage, hvor vi laver forskellige ting samme dag. fx. cykler på mountainbike, ud til et klatrested, klatre og cykler en anden vej tilbage til Campen - Naturligvis på gode mountainbikespor. Det kan også være en halv dag med white water kajak og derefter en klatretur.
Der vil også være en hel dag med en længere mountainbiketur og evt. også en dag med vandring op til gletcher Blanc - En rigtig flot tur der også er en heldagstur.
Efter dagens aktiviteter er der mulighed for at samles i vores SommerCamp, hvor der er samlingstelte, adgang til gasblus, grill, køleskab m.m.

Hver dag vil der være program fra kl. 9.30 og frem til ca. kl. 16.30. med en frokostpause på ca. 1-1½ time. Der være derfor være gode muligheder for at tage på mini udflugter rundt i området efter dagens aktiviteter eller evt. "springe" en halv dag over, hvis der er behov for at slappe lidt af.

Tæt ved vores Camp er der en række hyggelige franske alpebyer som fx  Guillestre og Embrun og den noget større by Briancon, samt flere andre gamle og hyggelige byer. Desuden er der flere meget flotte canyons/kløfter og høje pas i området der byder på nogle meget flotte naturoplevelser.

Inkl. i prisen er:
Instruktion/guide alt udstyr til kajak og klatring, mulighed for billig leje af mountainbike (20,00 € per dag/tur), frit brug af vores SommerCamp, opholdstelt, køkken, grill mm. samt brug af kajakker mm. på badesøen ved campen, når udstyret ikke er i brug på de forskellige kurser.

Mad og overnatning er ikke inkl.

Se mere om vores SommerCamp og øvrige praktiske ting her