Blekinge Outdoor Center

OutdoorPlay's kursuscenter i Blekinge

Midt ude i skoven, og bare 150 km fra Malmö ligger Blekinge OutdoorCenter der danner base for vores ture og kurser i Blekinge
Den over 5000 kvadratmeter store grund med skov hele vejen rundt og ligger mindre end 400 meter fra Mörrumsåen og tæt på skærgården.
Stedet er udgangspunkt for de fleste af vores weekendkurser i whitewater og havkajak ture i skærgården, klippeklatring samt mountainbike weekendture.
Derudover er stedet det ideelle udgangspunkt til arrangementer for virksomheder og andre grupper.

Samlingsladen der har god plads til over 30 personer under tag, danner en hyggelig ramme om vores center.
I "laden" har vi  et velfungerende køkken samt borde bænke både inde for og på pladsen foran laden.
Stedet er ikke luksus, men er rigtig hyggeligt og der er fra foråret 2021 nyt WC hus, til afløsning fra de gamle dasser og mulighed for (koldt) brusebad.
Vi er ved at opføre gæstehytter, så det fra sæsonen 2022 vil være muligt at booke overnatning indendørs. Det bliver to hytter med plads til 4 personer i hver. Prisen bliver kr. 200,00 per person per nat, eller 800,00 for hele hytten per nat. Er I fx 2, 3 eller 4 personer der ønsker en hytte for jer selv, vil prisen være kr. 800,00 per nat.

På de fleste af vores kurser hjælpes vi ad med madlavningen, hvor vi naturligvis sørger for indkøbet og at vi alle får noget godt at spise typisk fra grillen, vores stenovn eller måske begge dele.

Omkring på grunden er der 22 hyggelige teltpladser, der giver gode muligheder for lidt privatliv når der skal hviles ud efter dagens oplevelser.
Bålet og bålpladsen er det typiske samlingssted når mørket begynder at falde på. Men vi kan også tænde op i vores vikingebad - To store udendørs "badekar" hvor vandet bliver 38-40 grader varmt, med plads til 8-10 personer i hver eller vores brændefyrede sauna med plads til 4-5 personer.

Du kan også leje Blekinge OutdoorCenter til dine egne grupper.

 - White water kajak
- Klatring på klatrevæg og klipper
- Havkajak i Skærgården
- Mountainbike
- Kanopadling
- Orienteringsløb
- Multisportsarrangementer
- Øksekast og bueskydning
- En mængde af forskellige lege og spil
- God mad under simple forhold
- Brændefyret Vikingebade/hottub
- Sauna
- Walkie talkie løb