kursus steder

Hos OutdoorPlay har vi et ganske mobilt setup, så vi kan afholde vores ture og kurser det bedste sted i forhold til de enkelte aktiviteter og det enkelte hold.
Vi har dog nogle faste steder vi bruger som base for de fleste ture og kurser.

  • Skov og strand nord for København
  • Blekinge OutdoorCenter, vores eget kursuscenter i Blekinge
  • Vores faste SommerCamp i den sydlige del af de franske Alper
  • Chamonix området ved Mont Blanc - Stedet hvor Jakob Hertz der driver OutdoorPlay tilbringer 3-4 måneder om året

Ud over disse områder har vi ofte hold rundt om ved de hjemlige kyster, med kajak, mtb og ski til Trysil, Hemsedal og div fjeldområder i Norge.
Bjergene bag Nice ved den Franske riviera er også en af vores favoritter.
Vores vision er altid at finde det bedste område til netop din tur.

Danmark

Charlottenlund strand er udgangspunkt for vores forskellige havkajak kurser på Øresund.
Læs mere her
Geels Skov og de omkringliggende skove ved Holte er typisk udgangspunkt for vores mountainbike hold. Her er terrænet perfekt til montainbike på alle niveauer, og alle typer af spor

Blekinge

Vores kursusCenter i Blekinge ligger kun omkring 2 timers kørsel fra København.

Her midt ude i skoven har vi perfekte rammer for whitewater kajak på Mörrumsåen, havkajak ude i Skærgården, klatring på flere rigtig gode felter for slet ikke at nævne de helt fantastiske mountainbike muligheder. Læs mere her

SommerCamp

I de franske alper, lige på "kanten" af Provence ligger vores SommerCamp på camping du Lake Les Iscles, hvor vi har "vores eget hjørne" lige ned til en bade og kajaksø.
Området byder på det bedste whitewater Alperne har at byde på, uendelige mtb-muligheder i det mest fantastiske terræn, store gletchere og et utal af klatrefelter med ruter af alle sværhedsgrader. Læs mere her.

Norge

Norge har altid været et af vores foretrukne lande til vores ture. 
Vi har derfor opbygget et meget indgående kendskab til en lang række områder, og udvalgt dem vi synes passer bedst til de enkelte aktiviteter.
Vores kursus og turområder i Norge ligger alle i den sydlige del af Norge, hvor afstandene ikke er så lange. Læs mere her.

OutdoorPlay.dk's kontor og kontaktoplysninger
NB!! Der afholdes ikke kurser og arrangementer fra denne adresse og det er ikke muligt at træffe OutdoorPlay på denne adresse uden forudgående aftale, da vi ofte arbejder andre steder fra!