SommerCamp Frankrig

Vores SommerCamp ligger på en god campingplads ved floden Durance. Camping du Lake Les Iscles

Lige ved siden af vores SommerCamp ligger en stor badesø hvor der kan svømmes, trænes i kajak mm. Yderligere er der flere restauranter og caféer, et lille supermarked, legepladser, mulighed for ridning m.m. umiddelbart i forbindelse med campingen.

Vil du ikke bo i telt, kan du også booke hytter på campingpladsen, alle med køkken og bad (skal normalt bookes i god tid) eller du kan vælge et af hotellerne få hundrede meter fra campingen bla. andet L'auberge du Roy og Hotel Lacour der begge ligger ca. 1 km fra vores camp. Ellers Ligger der rigtig mange hoteller i de omkringliggende byer søg nærmere her

Durance ligger i den sydlige del af de franske alper. Vi bor ca. 40 km neden for byen Briancon.  Læs her om hvordan du kommer til vores SommerCamp

Tidspunkter
Vi mødes aftenen før kursusstart. Typisk kl. 18.00 - 20.00 på vores SommerCamp. Du er naturligvis velkommen til at komme tidligere.
Selve aktiviteterne starter mandag morgen ca. kl. 9.30.
Vi slutter den følgende fredag på vores SommerCamp ca. kl. 17.00. Normalt går vi ud og spiser fællesmiddag fredag aften.
Du er velkommen til at blive længere hvis du har lyst - også uden at være deltager på et af vores efterfølgende kurser.

Overnatning
Vi overnatter i telt på campingplads. Vi har vores SommerCamp hvor du kan slå teltet op. For overnatning i telt skal du ikke booke plads på campingen i forvejen, men skal dog tjekke ind direkte til campingpladsen ved ankomst. Du sørger selv for afregning direkte med campingpladsen.
Det koster ca.  Euro 6,00 - 8,00 per dag, og betales af deltagerne selv. Prisen afhænger af hvor mange du sover i telt med, om du har bil, skal bruge strøm m.m.

Har du ikke telt med, kan du leje gode Marmot bjergtelte til 2 eller 3 personer for Euro 25,00 for 7 nætter.
Det vil også være muligt at booke et større familietelt med fin plads til 4 personer. Alle med fuld ståhøjde og perfekte til fx 2 voksne og 2 børn eller 3-4 voksne). Disse koster Euro 50,00 for 7 nætter. Telte skal bookes i forvejen men afregnes direkte på Campen. Obs telte udlejes uden liggeunderlag mm.

Hytter og Hoteller
Hvis ikke du vil bo i telt er det muligt bestille hytter direkte på campingpladsen (bemærk evt. hyttebooking skal foregå direkte til campingpladsen og skal bookes i god tid). I området findes også mange hoteller hvis der skal være lidt mere komfort. Hotel koster omkring Euro 55,00 per nat for et dobbeltværelse (ca. dkr. 200,00 per person per nat). Vi anbefaler L'Auberge du Roy hvor de nye ejere har fået skabt et rigtig hyggeligt hotel.

Faciliteter på vores SommerCamp
Vi har opsat et stort fællestelt med borde og bænke til ophold og spisning.
Yderligere har vi et køkken- og depottelt. I køkkenteltet vil der være mulighed for at lave mad på vores gasblus eller grillen (du skal selv købe grillkul).
Her vil også være mulighed for at have en begrænset mængde mad på køl.

Udstyr
Ved overnatning i telt skal deltagerne selv medbringe:
Telt (kan lejes), sovepose, underlag, tallerken, bestik, krus, tøj til en uge på camping under sydens sol (det kan dog godt regne og være lidt køligt om aftenen).

Til Kajak er det en god idé at have et par "superundertrøjer" eller tynde fleecetrøjer samt surfsko eller tykke sokker med.
Kajakker, våddragter, veste, hjelme mm er inkl.
Se mere om området her

Til Klatring er det godt med noget tøj du kan bevæge dig godt i.
Alt udstyr til klatring er inkl. også klatresko.
Se mere om området her

Til Mountainbike vil cykeltøj og særligt cykelbukser være at foretrække. Alternativt kan tætsiddende bukser bruges. et par cykelhandsker giver lidt bedre greb på styret og er også gode at have med.
Normalt er det sol og varmt, men en vindjakke der kan pakkes godt sammen kan være god til pauser, nedkørsler eller hvis vejret ikke "arter sig"
Har du ikke selv mountainbike med kan du leje af os til € 20,00 per dag/tur.
Se mere om området her

Mad.
Maden er ikke inkl. i prisen. Vi kommer dagligt ind til supermarked hvor der kan købes ind.
På vores SommerCamp har vi div. køkkenredskaber, gryder, pander, gasblus, grill m.m.
Der er også mange restauranter i området.

Hos MountainbikeRejser.dk og OutdorPlay.dk er du dækket af vores ansvarsforsikring. Noget du forhåbentlig ikke for brug for, men som er rart at vide er i orden. Læs mere her.