Transport SommerCamp

Hvordan kommer du til vores SommerCamp.

Transport
Vi sender en deltagerliste ud til de enkelte kurser. Så kan deltagerne koordinere kørslen indbyrdes. Mange vælger dog at holde en ekstra uge dernede (når man nu er i Sydfrankrig!).
I bil er der ca. 16-18 timers kørsel (uden pauser) fra Danmark.

Har du ikke bil er der gode offentlige transportmuligheder.
En billig måde med offentlige er ved at flyve lavpris til Nice, og derfra bus til Gap og videre med tog eller bus til Mont Dauphin la Gare (eller Embrun), hvor vi evt. kan samle op. Det tager  ca. 5 timer fra Nice og koster ca. 40,00 Euro per vej.

Fra Paris, kører TGV’en (hurtigtog) til Gap og videre derfra med alm. tog (60km).
Du kan også flyve til Torino eller Grenoble der begge ligger ca. 100 km. fra campingen. Der går busser fra begge steder.
Geneve eller Lyon er også muligheder, hvor man ofte kan få billige flybilletter til. Herfra ekspresbus til Grenoble eller Gap og videre til Mont Dauphin La gare enten via Briancon eller Embrun (i alt ca. 250 km).

Endelig er der også mange der vælger at flyve til Geneve, Milano eller Nice og derfra lejer en bil. Dette er en hurtig, let og komfortable måde at komme derned på – plus du også har bilen dernede til indkøb små udflugter mm. (Det er dog ikke nødvendigt med “egen” bil!). Prismæssigt bliver dette ikke meget dyrere end med offentlige fra lufthavnen, hvis I er 3-4 personer om at dele billejen.

Lokaltransport sker i egne biler. Vi vil som regel have enkelte pladser i vores biler.