TeamBuilding korte aktiviteter

Et afbræk i en lang mødedag, eller måske en hyggelig afrunding efter en dags arbejde?
Måske er det et projekt der skal starte op eller et godt resultat der skal fejres.
Årsagerne til at komme ud med kollegaerne kan være mange - men uanset årsag styrker det sammenholdet og relationer mellem kollegarene og evt samarbejdspartnere.

Kontakt os for en snak om muligheder og få et tilbud på netop jeres arrangement.

Mountainbike, Havkajak

Et par timer med aktiviteter ude i naturen, giver massere af frisk luft og plads til grin, hygge og nogle gode snakke om løst og fast. Ikke kun under selve aktiviteten men også i tiden efter.

Vi sørger naturligvis meget gerne for at der er lidt at spise (grill, sandwich, snack, kage), en kop kaffe eller andet undervejs på turene.

Klassisk Teambuilding

Vi har mere end 25 års erfaring med afvikling af mere "klassiske" teambuilding. Her vil vi typisk tage udgangspunkt i mindre hold der gennemfører en række poster i naturen. Det kan være lege, konkurrencer eller mere sportsprægede aktiviteter som fx orienteringsløb, kajakrace eller måske mini adventure race.

Vores setup for såvel havkajakker, mountainbike som klassisk teambuilding, er meget mobilt.
Det betyder at vi kan komme til jer, så I ikke skal bruge unødig tid til transport eller andet - men kan fokusere på oplevelsen frem for transport logistik og unødigt tidsforbrug i et ofte presset program.

Team bike

Rund teamdagen af med en tur i skoven på mountainbike.
Turene tager altid udgangspunkt i, at alle får en god oplevelse og føler sig i trygge hænder med vores erfarne mtb-instruktører.
Typisk kører vi en blanding af grusveje, mindre stier og egentlige singletracks.
Men det præcise niveau tilpasses naturligvis altid holdet der er med og de aktuelle forhold.
For nogle vil den gode oplevelse være en cykeltur på skovveje, hvor der kan være plads til snak, mens andre gerne vil presses lidt på skovens mindre stier og mountainbikespor.
Priserne starter hel nede på kr. 375,00 (ex moms) per person for 2 timer med guider og lån af vores velfungerende Merida mountainbikes.

Team Havkajak

Hvad med at komme en tur på vandet i havkajak? 
I havkajakken er der rigtig gode muligheder for hyggesnak mens man nyder at være i kajakken.
Vi har over 25 havkajakker - og naturligvis alt øvrigt udstyr der bør være en selvfølge når nye skal ud i kajak og have en god og sikker oplevelse. Det betyder at våddragter, svømmeveste, kajaksko, rojakker mm er med.
Vores instruktører sørger for en god blanding af tur og instruktion i basisfærdigheder - hvor meget undervisning der bliver afhænger af hvad I måtte ønske.
Priserne starter helt nede på kr. 425,00 (ex moms) for 2/3 timer inkl. kajakker, alt udstyr samt guider/instruktører.