TeamRejser i Frankrig

Frankrig

Frankrig har det hele - Fantastisk natur, dejligt vejr og ikke mindst god mad og drikke.
Vores hjerter brænder for Provence og de franske alper, der måske om noget er indbegrebet af Frankrig.
Vi har derfor valgt at fokusere på disse områder til vores Teamture til Frankrig. Ture hvor det typisk er ledelsesgrupper der er med.
Det stiller naturligvis krav til standarden for overnatning, maden, aktiviteter mm. og at der ikke er unødig spildtid til fx besværlig transport.
Det betyder at vi ofte vælger nogle af de mindre byer i bjergene umiddelbart uden for Nice (ca 30 minutter fra lufthavnen).
Længere nordpå, på grænsen mellem Frankrig, Italien og Schweiz ligger byen Chamonix. En rigtig bjergby med noget nær uanede muligheder for bjergsport. Chamonix er med under 1½ time shuttle fra Geneve lufthavn, meget enkel og hurtig at komme til.

Chamonix Mont Blanc

Chamonix ligger for foden af vesteuropas højeste bjerg Mont blanc.
Chamonixt er kendt som alpinklatring/bjergbestigningens og "hardcore" skiløbernes mekka - med god grund - Området byder på så meget mere end de vilde bjerge forbeholdt de få.
Her finder du også de flotteste vandre og løbeture, gode mountainbikespor, lette klatreområder, godt skiløb til mindre øvede-
At Chamonix by så er en rigtig by med over 50 000 faste indbyggere og endnu flere turister næsten hele året giver stedet en helt særlig sjæl, der emmer af aktivitet.
I byen og hele Chamonix dalen findes overnatning og spisesteder på alle niveauer fra simple hostel's til 5 setjernede hoteller og luksus charlet'er.
Chamonix er en af vores "hjemmebaner" og med omkring 3 måneder i dalen hvert år, har vi et indgående kendskab til området og mulighederne for nogle rigtig gode oplevelser gennem hele året.

Nice

Bag Nice by og den smukke kyst Coté de Azur, ligger bjergende, eller måske nærmere store bakker på op til godt 1200 meters højde.
Her ligger byen St Jeannett for foden af bjerger Baou. En meget smuk lille Provence by med en fabelagtig udsigt over kysten.
St. Jeanett er ofte udgangspunktet for vores ture omkring Nice. Her findes perfekte rammer for vandring, løb, cykling på både landevej og mountainbike og hvis man vil prøve kræfter med klippeklatring er Baou bjerget fyldt op med gode klatremuligheder.
Vi tilrettelægger meget gerne et program til netop dit team, hvor vi sørger for det hele fra I lander i Nice lufthavn og hele forløbet, med overnatning, aktiviteter, rammer for evt fagligt indhold og maden.