Mountainbike

Prøv Mountainbike – Den sikre vej til gode spor
MountainbikeRejser.dk har korte ture i skovene nord for København hvor du har muligheden for at komme i gang på en god og sikker måde.
Kører du allerede mountainbike?
Hvorfor så bruge dyrebar fritid, og måske endda feriedage på at lede efter de bedste mtb-spor, når du med MountainbikeRejser.dk kommer direkte ud på de bedste spor?
Blekinge – Den sikre vej til gode spor
Bare 2 timer i bil fra København finder du et terræn der adskiller sig markant fra de hjemlige skove. Særligt de mange sten, klipper stigninger giver helt nye udfordringer – og så er der ikke mudder! Her har vi vores kursuscenter der danner udgangspunkt for vores weekendture.
Alperne – Den sikre vej til gode spor
Sommerferie i bjergene med oplevelser på mountainbiken i topklasse og lokalkendte guider til at vise dig spor og ruter, der vil få smilet frem hos enhver mountainbike entusiast.

Din egen private guide
Køb en guide for en dag, to eller flere. Fra i år har du mulighed for at købe enkelte dage med guide. Så kan turen tilpasses præcist til dig. Prisen for en dansk guide der har området som en af sine faste “hjemmebaner” er for en dag € 300,00 (op til 6 per guide) plus evt leje af cykler.