Klatring

Vil du godt i gang med at klatre på klipper?

Klatring og Bjergbestigning kræver viden om sine egne evner og brugen af klatreudstyret for at kunne være en sikker og sjov sport.
Vi har siden 1986 afholdt klatrekurser på alle niveauer fra klatrevægge, over mindre lokale klipper, til bjerge og isklatring på frosne vandfald i vores eget regi og sammen med andre udbydere af kurser og ture i både Danmark, Norge og Sverige. Det gør os til en af de mest erfarne udbydere af klatrekurser i Danmark.

Da klatring har en helt åbenbar risiko, kræver det naturligvis en solid viden om håndværket bag og viden om klipperne, brugen af udstyret og hvad der ellers følger med, når man ønsker at minimere risikoen - en risiko der kan gøres meget lille hvis man ved hvad man laver - Den viden kan du få hos os.

Prøv Klatring

En dag hvor du prøver klatring på klipper.
Vi afholder Prøv Klatring på Kullen i Skåne eller ved vores kursuscenter i Blekinge.

Begynderkursus på klippe

Begynderkursus i klatring på klipper hvor du lærer om klatring som førstemand, hvor du selv sætter sikringer, etablere standpladser  og nogle af alle de øvrige ting man skal kunne når man vil i gang med klippeklatring.

Øvet klatrekursus

Har du ambitioner om at komme ud og klatre længere ruter, måske noget alpint med is, sne, klipper og mix.
Så er vores øvede klatrehold stedet at komme videre med din klatring.

Alpinklatring

Chamonix og Mont Blanc massivet er et perfekt udgangspunkt for kurser og ture i alpint terræn – og måske et forsøg på MontBlanc?

Teambuilding og lukkede hold

Teambuilding og lukkede hold
Tag en dag på fx Kullen eller vores kursuscenter i Blekinge og prøv klatring med kollegaerne, klassen eller måske en gruppe venner?

Klatre redningskursus

Klippe redningskursus
Færdigheder inden for redning giver mulighed for at “gøre noget” hvis det går galt – Giv kurset til din makker – så du er i trygge hænder!

Klatrevægge

Skal I have en klatrevæg?
Vi tilbyder alt fra idé til færdig og godkendt væg.
Kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud skræddersyet til jeres behov, plads og økonomi.
Naturligvis kan du også få instruktøruddannelse så I kan varetage klatringen på en god og sikker måde.
Her tilbyder vi alt fra komplette fuldt opsatte vægge til materialer og greb til “gør det selv” projekter.
Ønsker du hjælp til konstruktioner, design mm tilbyder vi naturligvis også dette på konsulentbasis.

Vi er aktive klatrere med mere end 30 års erfaring i klatring på vægge, klipper, is og sne - Og så er vi faguddannede bygningshåndværkere, og kan derfor tilbyde en kvalitet i den færdige klatrevæg som du ikke får når det er ufaglærte montører der ikke ved noget om klatring - derfor kig dig godt for - der er desværre "udbydere" af klatrevægge der ikke har den fornødne håndværksmæssige baggrund. Og end ikke har sat sig ind i den lovgivning der findes omkring klatrevægge. Ja, faktisk oplever vi jævnligt at vi efterfølgende bliver hentet ind for at få lovliggjort klatrevægge på konsulentbasis.
Så er det bare meget lettere og ikke mindst en god del billigere, at lade os stå for jeres nye klatrevæg.

Vores nye sider med vægge, greb og tilbehør til klatrevægge er under udarbejdelse og bliver snart klar.