Efterskoler og højskoler

Giv eleverne en god oplevelse

Tag på linjetur til Blekinge OutdoorCenter og få en super fælles oplevelse fyldt med samvær og spændende aktiviteter i naturen.

Vi sørger for rammen med samlings"lade", køkken, grill, pizzaovn, bålplads, sauna, hottop mm.
Desuden kan vi tilbyde en række aktiviteter med vores instruktører, sammen med jeres lærere, eller I kan stå for flere af aktiviteterne selv.

I tilrettelægger selv jeres ophold og hvor meget I ønsker at stå for selv, hvad I måtte ønske af aktiviteter, hvad I ønsker vores hjælp til, leje af udstyr mm.

Få et tilbud

Kontakt os endelig for et oplæg og priser for netop jeres linjehold.
Prisen starter helt nede fra kr. 1000,00 per person ved 5 dages ophold!

Blekinge OutdoorCenter

Vores eget sted langt inde i skoven, tæt ved Mörrumsåen, fantastiske mtb terræner lige uden for døren, 12 km til skærgården og 12 -25 km til rigtig gode klatrefelter giver perfekte rammer.
Se mere her

Aktivitetsmuligheder

Ud over alle de ting man kan lave på og vores center og i skoven og vandet omkring, kan vi tilbyde en række aktiviteter, og hjælper meget gerne med at sammensætte et program der passer til jeres elever og linje.
Afhængig af hvad I selv måtte råde over af undervisere der har kompetancer til at varetage aktiviteter, kan I selv stå for det, eller lade vores instruktører og guider hjælpe.
Enkelte aktiviteter kan vi af sikkerhedsårsager ikke tilbyde at I kan benytte egne instruktører.

Rafting (forår)
Whitewater kajak
Klippeklatring
Rappelling
Havkajak
Mountainbike
Orienteringsløb
Vandring