Om OutdoorPlay.dk

Kvalitet, Sikkerhed og Gode Oplevelser har altid været nøgleord for os.

OutdoorPlay.dk er stiftet og drives dagligt af Jakob Hertz som du også vil møde på mange af vores kurser og ture.
Vi har yderligere en stabil stab af rutinerede instruktører der alle brænder alle for de sportsgrene vi dyrker, og bruger det meste af fritiden, på at padle, klatre, stå på ski og den slags aktiviteter. Det betyder at vi kender de områder vi holder kurser i til bunds. Vi ved hvilke forholdsregler der skal tages de enkelte steder osv.

Dette er med til at give et bedre kursus og er meget vigtig for at sikkerheden kan opretholdes på det niveau vi ønsker.

Her kan du læse om vores historie inden for de forskellige aktiviteter..

Facebook

Inde på vores Facebook side kan du altid holde dig opdateret omkring kurser, ture, se billeder fra ture mm. Der vil med jævne mellemrum blive lagt særlig gode tilbud op til følgere, så husk at "like" os

Instagram

Billeder fra vores ture og kurser. Mest fra vores kurser, men også fra vores private ture.

YouTube

På vores Youtube kanal, kan du ud over at se videoer fra vores ture og kurser også finde en række videoer om valg af udstyr, teknik mm.

Vores historie

Det var med klatring det hele begyndte tilbage i 1988. Her blev de første begynderkurser holdt på Kullen. Vinteren 1988-89 var Hemsedal på programmet med det første isklatrekursus.

Klatringen har udviklet sig meget i den tid. Fra at være en sport for de få – til en sport der er rigtig mange udøvere af i dag. Dette skyldes i høj grad den lette tilgang til sporten de mange klatrevægge har givet. Jakob Hertz byggede i øvrigt sin første klatrevæg i et kælderværelse helt tilbage i 1983. Men der skulle dog gå nogle år (1990) og en uddannelse som bygningssnedker inden vi begyndte at tilbyde bygning af klatrevægge.

Tilbage i 1994 kom mountainbike første gang med i kursusprogrammet. Det var med weekendture til Söderåsen i Skåne og en enkelt tur til Norge.

Vi var dog nok lidt for tidligt ude, så det blev kun til 2 sæsoner i første omgang. I årene der fulgte har mountainbike dog været en del af vores firmature og team arrangementer. Siden 2004 har mountainbike også været en del af vores adventureture og fra 2008 kom der igen egentlige mountainbike ture på programmet. Denne gang med ture i de hjemlige skove, ved vores kursuscenter i Blekinge samt ved vores faste SommerCamp i Sydfrankrig og efterårsture ved Nice